Το κέντρο της Αθήνας ΔΕΝ θέλει να υποδεχθεί το ξόανο των ΜΚΟ - την «Αμάλ»! - ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Το κέντρο της Αθήνας ΔΕΝ θέλει να υποδεχθεί το ξόανο των ΜΚΟ - την «Αμάλ»!

Share This

Η κοινωνία πλέον φαίνεται ότι δεν αντέχει άλλα παιχνίδια από τις ΜΚΟ και τραβά μια "κόκκινη γραμμή" με την περιφορά του εκτρώματος της Αμάλ. 

Στην Αθήνα, κάτοικοι των περιοχών του κέντρου που υποφέρουν από τη μαζική παράνομη και μη μετανάστευση προετοιμάζουν συγκέντρωση "θερμής υποδοχής" στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Άραγε ο συνωστισμός που δημιουργούν από όπου περνούν δεν εμπίπτει στα μέτρα για την διασπορά του κορωνοϊού ή επειδή δεν είναι χριστιανική λιτανεία δεν μετράει;

Σε κάθε περίπτωση σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κάτοικοι, σημειώνουν ότι αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός «κατώτερου Θεού» από την Πολιτεία και εξηγούν: «Μας καταστήσατε πεδίο κοινωνικού πειραματισμού, μετατρέποντας μια γειτονιά σε πολυπολιτισμικό γκέτο, χωρίς ποτέ να μας ρωτήσετε, χωρίς ποτέ να ενδιαφερθείτε για εμάς», σημειώνουν με έμφαση, τονίζοντας ότι αισθάνονται πως τους κοροϊδεύουν.

Συνεχίζουν, υπογραμμίζοντας πως δεν θέλουν, ούτε μπορούν να δεχθούν άλλους παράτυπους μετανάστες και παραβατικούς. «Την Καμπούλ την ξέρουμε, τη βιώνουμε καθημερινά. Γι’ αυτό δεν θέλουμε το “show της Αμάλ” και γι’ αυτό θα αντιδράσουμε για τον εμπαιγμό που κυβερνητικοί, δημοτικοί και ΜΚΟ μάς επιβάλλουν. Γι’ αυτό την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στην Πλατεία Καραϊσκάκη, για να ζητήσουμε το αυτονόητο, τη ζωή μας και τη γειτονιά μας πίσω», καταλήγει η ανακοίνωση, που υπογράφει η επιτροπή κατοίκων Αγίου Παύλου – Μεταξουργείου.


Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη κούκλα είχε «φάει πόρτα» στα Μετέωρα, με τη δημοτική Αρχή και τον μητροπολίτη να ξεκόβουν κάθε περίπτωση να πραγματοποιηθεί «λιτανεία» της ενώ αντιδράσεις υπήρξαν στην περιφορά της Αμάλ και στη Λάρισα, τις προηγούμενες ημέρες, που κατέληξαν, μάλιστα, σε έναν «πετροπόλεμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία σας και το ευδόκιμο σχόλιο σας. Σύντομα θα σας απαντήσουμε...

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages