Τ. Θεoδωρικάκος: Eτοιμάζει επισκέψεις σε Αστυνομικά Τμήματα περιοχών με υψηλή εγκληματικότητα - Θα δώσει εντολή να παταχθεί το έγκλημα; - ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τ. Θεoδωρικάκος: Eτοιμάζει επισκέψεις σε Αστυνομικά Τμήματα περιοχών με υψηλή εγκληματικότητα - Θα δώσει εντολή να παταχθεί το έγκλημα;

Share This

Αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα κυρίως περιοχών που παρουσιάζουν υψηλή εγκληματικότητα, ετοιμάζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πρόκειται για έναν κύκλο παρουσίας του νέου υπουργού σε αστυνομικά τμήματα με στόχο να δει ο ίδιος πως ακριβώς σχεδιάζεται και εφαρμόζεται το επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης στις γειτονιές της πόλης και ταυτόχρονα να δει ο ίδιος αρρυθμίες και προβλήματα.

Το βράδυ θα συμμετέχει σε μεγάλη διαδικτυακή σύσκεψη στην οποία θα είναι παρόντες η φυσική ηγεσία αλλά και όλοι οι προϊστάμενοι διευθύνσεων από όλη τη χώρα. Ο κύριος Θεοδωρικάκος τόνισε ότι βασική κατεύθυνση θα είναι η ασφάλεια και ο κοινωνικός χαρακτήρας της αστυνομίας, ενώ ζήτησε να υπάρχουν αυξημένες περιπολίες ειδικά σε περιοχές όπου τα φαινόμενα της λεγόμενης «εγκληματικότητας του δρόμου» είναι αυξημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία σας και το ευδόκιμο σχόλιο σας. Σύντομα θα σας απαντήσουμε...

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages