Η πολιτική στα καλύτερα της! Άδωνις Γεωργιάδης προς όποιον δεν θέλει να εμβολιαστεί: "Η κατάρα μου, να δέρνει την σκιά σου..." - ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Η πολιτική στα καλύτερα της! Άδωνις Γεωργιάδης προς όποιον δεν θέλει να εμβολιαστεί: "Η κατάρα μου, να δέρνει την σκιά σου..."

Share This

 

Ο «κουρασμένος» υπ. Ανάπτυξης ευχήθηκε σε όσους δεν εμβολιάζονται …«να μη σώσουν»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης κουράστηκε! 

Μήπως, κύριε πρωθυπουργέ, να τον ξεκουράσετε με κάποιον τρόπο, γιατί ο άνθρωπος έχει χάσει κάθε έννοια του μέτρου και δεν ξέρει τι λέει;

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που προκαλεί ο υπουργός Ανάπτυξης, αλλά χθες ξεπέρασε τον εαυτό του. Σε ένα παραλήρημα αλαζονείας, κυνισμού και κακοήθειας τα έβαλε με τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, λέγοντάς τους «να μη σώσουν». Δεν είναι η πρώτη φορά που υπουργοί ρίχνουν τις ευθύνες στον κόσμο για όσα η κυβέρνηση δεν κάνει σωστά, αλλά το να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις από υπουργό, που υποκρύπτουν μίσος, όχι απλά είναι πρωτοφανές, αλλά ξεπερνά κάθε όριο.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μίλησε σαν να έχει κάνει ο ίδιος προσωπικά τα πάντα για να τους πείσει να εμβολιαστούν και δεν μπορεί να ασχοληθεί λες και είναι αυτός ο ένας το κράτος ολόκληρο.

Δείτε όλα όσα είπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία σας και το ευδόκιμο σχόλιο σας. Σύντομα θα σας απαντήσουμε...

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages