Εξοργιστικές δηλώσεις Α.Πορτοσάλτε: Χαρακτήρισε εμμέσως τους ανεμβολίαστους «τούβλα» και «ηλίθιους»! - ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Εξοργιστικές δηλώσεις Α.Πορτοσάλτε: Χαρακτήρισε εμμέσως τους ανεμβολίαστους «τούβλα» και «ηλίθιους»!

Share This

 

 

Ο ρόλος των δημοσιογράφων στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ποιος είναι τελικά;
Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος προσφάτως είχε δηλώσει ότι φοβάται τους χώρους που βρίσκονται μόνο εμβολιασμένοι έκανε (ξανά) επίθεση στους ανεμβολίαστους, τους οποίους ούτε λίγο, ούτε πολύ τους χαρακτήρισε ως «τούβλα» και «ηλίθιους».


Συγκεκριμένα ο Α.Πορτοσάλτε μιλώντας σε σημερινή τηλεοπτική εκπομπή είπε: «Τα πρώτα ηλεκτρονικά παιχνίδια που παίζαμε ήταν το Ατάρι. 

Εκεί έπεφταν κάτι μπαλάκια και σπάγαμε τούβλα, το παιχνίδι τελείωνε όταν τελείωναν τα τούβλα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πανδημία θα τελειώσει όταν δεν υπάρχει άνθρωπος να νοσήσει (εννοώντας τους ανεμβολίαστους».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε «αλλιώς υπάρχει η θεωρία εκείνη που είναι πάρα πολύ κακή, δηλαδή ο ηλίθιος κερδίζει (εννοώντας πάλι αυτούς που δεν θέλουν να εμβολιαστούν) και ο άλλος χάνει».

Αυτή είναι μια από τις πολλές επιθέσεις που έχει κάνει ο Α.Πορτοσάλτε στους ανεμβολίαστους, καθώς πριν λίγες ημέρες είχε χαρακτηρίσει ως «ψέκες» τους συγγενείς ενός ανθρώπου που πέθανε με κορωνοϊό.

Αλήθεια το ΕΣΡ πότε θα επέμβει γι' αυτά τα οποία αναφέρει σχεδόν σε κάθε εκπομπή ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία σας και το ευδόκιμο σχόλιο σας. Σύντομα θα σας απαντήσουμε...

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages